Karta

 Palmerston North Flygplats

Ska du flyga till eller från Palmerston North eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Palmerston North flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Palmerston North eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Palmerston North så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Palmerston North flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Palmerston North.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Palmerston North.

Flygplatser i närheten av Palmerston North:

 Vem flyger till Palmerston North

 Kontakinformation

Palmerston North Flygplats

Adress:
PO Box 4384,
Palmerston North Int´l Airport,
Palmerston North,
4442,
NEW ZEALAND

Telefon:+64 (0)6 3514415
Fax:+64 (0)6 3552262

Webbplats:

 Info om platsen

Longitud:175° 37' 0'' E
Latitud:40° 19' 19'' S
IATA-kod:PMR
ICAO-kod:NZPM

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.