Karta

 Port Elizabeth Flygplats

Ska du flyga till eller från Port Elizabeth eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Port Elizabeth flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Port Elizabeth eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Port Elizabeth så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Port Elizabeth flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Port Elizabeth.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Port Elizabeth.

Flygplatser i närheten av Port Elizabeth:

 Vem flyger till Port Elizabeth

 Kontakinformation

Port Elizabeth Flygplats

Adress:
Aeropark Office Complex,
Block A,
1st Fl,
Allister Miller Drive,
Walmer,
Port Elizabeth 6000,
SOUTH AFRICA

Telefon:+27 (0)41 5077348
Fax:+27 (0)41 5077340

Webbplats:

 Info om platsen

Longitud:25° 36' 50'' E
Latitud:33° 59' 9'' S
IATA-kod:PLZ
ICAO-kod:FAPE

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.