Karta

 St. Petersburg-Clearwater Flygplats

Ska du flyga till eller från St. Petersburg-Clearwater eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för St. Petersburg-Clearwater flygplats och information om flygbolag som flyger till och från St. Petersburg-Clearwater eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från St. Petersburg-Clearwater så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på St. Petersburg-Clearwater flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Tampa.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Tampa.

Flygplatser i närheten av St. Petersburg-Clearwater:

 Vem flyger till St. Petersburg-Clearwater

 Kontakinformation

St. Petersburg-Clearwater Flygplats

Adress:
Administration Building,
Suite 221,
Clearwater,
FL 33762,
UNITED STATES OF AMERICA

Telefon:+1 (0)727 4537800

Webbplats:

Ägare:
Pinellas County

 Info om platsen

Longitud:82° 40' 59'' W
Latitud:27° 55' 0'' N
IATA-kod:PIE
ICAO-kod:KPIE

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.