Karta

 Phoenix Sky Harbor Flygplats

Ska du flyga till eller från Phoenix Sky Harbor eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Phoenix Sky Harbor flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Phoenix Sky Harbor eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Phoenix Sky Harbor så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Phoenix Sky Harbor flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Phoenix.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Phoenix.

Flygplatser i närheten av Phoenix Sky Harbor:

 Vem flyger till Phoenix Sky Harbor

 Kontakinformation

Phoenix Sky Harbor Flygplats

Adress:
3400 Sky Harbor Blvd,
Phoenix,
AZ 85034,
UNITED STATES OF AMERICA

Telefon:+1 (1)602 2733300

Webbplats:

 Info om platsen

Longitud:112° 0' 42'' W
Latitud:33° 25' 59'' N
IATA-kod:PHX
ICAO-kod:KPHX

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.