Karta

 Beijing Capital Flygplats

Ska du flyga till eller från Beijing Capital eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Beijing Capital flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Beijing Capital eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Beijing Capital så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Beijing Capital flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Peking.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Peking.

Flygplatser i närheten av Beijing Capital:

 Vem flyger till Beijing Capital

 Kontakinformation

Beijing Capital Flygplats

Adress:
155 Dongsi Xi Dajie,
Beijing 100621,
PEOPLE´S REPUBLIC OF CHINA

Telefon:+86 (0)10 64563220

Webbplats:

 Info om platsen

Longitud:116° 36' 0'' E
Latitud:40° 4' 0'' N
IATA-kod:PEK
ICAO-kod:ZBAA

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.