Karta

 Örebro Flygplats

Flygplatsen ligger 12 km utanför Örebro och det är enkelt att ta sig hit med bil eller buss. Örebro Flygplats är en av landets viktigaste flygplatser för charter- och fraktflyg. Här kan barnen roa sig i lekhörnan, du kan surfa på nätet med trådlöst W-Fi och se på storbilds-TV. Det finns också en utsiktsplats på övervåningen där du kan se ut över start- och landningsbanor.

Vill du äta gott, kan du göra det i restaurangen med fullständiga rättigheter. Det finns också en café-bar där du kan beställa smårätter och ta en öl. Har du sedan lust att bränna reskassan kan du göra det i Örebro Flygplats taxfreebutik i avgångshallen. Här säljs varor som solglasögon, godis, smycken, kosmetik och kända parfymer. Resenärer med slutdestination utanför EU kan dessutom handla tobak, vin och sprit innan avresa. Snus och öl säljs inte här.

För att boka flyg från Örebro Flygplats kan du använda Skyscanners sökmotor och enkelt söka bland tusentals flygbolag efter de billigaste flygbiljetterna. Du kan söka på dag, månad eller år för att hitta den mest prisvärda perioden att resa på. Men Skyscanner jämför inte bara flygpriser, du kan även boka hotell i Örebro och vare sig du söker ett rum vid flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste hotellpriserna. Om du behöver resa runt i området, kan du använda Skyscanners sökmotor för att hyra bil i Örebro.

 

Flygplatser i närheten av Örebro:

 Åka till och från flygplatsen

Köra dölj 

Flygplatsen ligger 12 km utanför Örebro och är enkel att nå med bil. Från E18-avfarten på väg mot Oslo är det ca 1 mil till Örebro Airport; följ skyltarna.

Tåg dölj 

Det finns tyvärr ingen tågservice till Örebro Flygplats. 

Bussar dölj 

Det finns tyvärr ingen busservice till Örebro Flygplats.

Taxi dölj 

Taxi till/från flygplatsen kostar ca 250 kronor från Örebro centrum.

 Vem flyger till Örebro

 Kontakinformation

Örebro Flygplats

Adress:
S-70594 Örebro,
SWEDEN

Telefon:+46 (0)19 307000
Fax:+46 (0)19 307019

Webbplats:

Ägare:
Örebro Läns Flygplats AB

 Info om platsen

Longitud:15° 2' 16'' E
Latitud:59° 13' 25'' N
IATA-kod:ORB
ICAO-kod:KORB

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.