Karta

 Skavsta Flygplats

Den internationella flygplatsen är faktiskt en av Sveriges största räknat i antal resenärer. Många reser med Ryanair, Wizzair och Gotlandsflyg från Skavsta, men även med charterföretag som Ving/Thomas Cook och Fritidsresor. Du kan ta dig till Skavsta Flygplats med flygbuss från orter som Stockholm, Södertälje, Norrköping och Linköping  eller med tåg till Nyköping. Flygplatsen ligger 7 km från själva Nyköping och 100 km från Stockholm.

Hungriga resenärer har flera alternativ att välja mellan. The Foodhall ligger innan säkerhetskontrollen och har öppet dygnet runt. Här serveras allt från pasta, köttbullar och sallader, till goda wokrätter. Efter att du har checkat in kan du ta en drink eller äta a la carte i The Bar.

I taxfreebutiken Inflight Service Euroshop hittar du varor som hudvårdsprodukter, kosmetik, parfym, presentartiklar och böcker. Och vill du surfa, finns både internetstationer och trådlöst Wi-Fi.

För att boka flyg från Skavsta flygplats kan du använda Skyscanners sökmotor och enkelt söka bland tusentals flygbolag efter de billigaste flygbiljetterna. Du kan söka på dag, månad eller år för att hitta den mest prisvärda perioden att resa på. Men Skyscanner jämför inte bara flygpriser, du kan även boka hotell i Skavsta och vare sig du söker ett rum vid flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste hotellpriserna. Om du behöver resa runt i området, kan du använda Skyscanners sökmotor för att hyra bil i Skavsta.
 

Flygplatser i närheten av Stockholm Skavsta:

 Åka till och från flygplatsen

Köra dölj 

Om du anländer med bil svänger du in vid E4-avfarten 133 och kör sedan runt 7 km mot "Skavsta".

Tåg dölj 

Du kan ta dig med tåg till Nyköping, som ligger ca 7 km från Skavsta och sedan fortsätta vidare med buss eller taxi.

Bussar dölj 

Lokalbussarna 515 eller 715 tar dig till/från flygplatsen.

Taxi dölj 

Taxi mellan Skavsta och Nyköping kostar ca 200 kronor.

 Vem flyger till Stockholm Skavsta

 Kontakinformation

Stockholm Skavsta Flygplats

Adress:
Stockholm Skavsta Flygplats AB,
Box 44,
611 22 Nyk,
Sverige

Telefon:0155-28 04 00
Fax:0155-28 04 26

Webbplats:

 Info om platsen

Longitud:16° 54' 43'' E
Latitud:58° 47' 19'' N
IATA-kod:NYO
ICAO-kod:

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.