Karta

 Nairobi Jomo Kenyatta Flygplats

Ska du flyga till eller från Nairobi Jomo Kenyatta eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Nairobi Jomo Kenyatta flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Nairobi Jomo Kenyatta eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Nairobi Jomo Kenyatta så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Nairobi Jomo Kenyatta flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Nairobi.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Nairobi.

Flygplatser i närheten av Nairobi Jomo Kenyatta:

 Vem flyger till Nairobi Jomo Kenyatta

 Kontakinformation

Nairobi Jomo Kenyatta Flygplats

Adress:
PO Box 19087,
Nairobi,
00501,
KENYA,
Airport North Road,
Nairobi,
00501,
KENYA

Telefon:+254 (0)20 6611000

Webbplats:

 Info om platsen

Longitud:36° 55' 50'' E
Latitud:1° 19' 0'' S
IATA-kod:NBO
ICAO-kod:HKJK

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.