Karta

 Neapels internationella Flygplats

Ska du flyga till eller från Neapels internationella eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Neapels internationella flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Neapels internationella eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Neapels internationella så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Neapels internationella flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Neapel.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Neapel.

Flygplatser i närheten av Neapels internationella:

 Vem flyger till Neapels internationella

 Kontakinformation

Neapels internationella Flygplats

Adress:
Viale F Ruffo di Clabria,
I-80144 Napoli Capodichino,
ITALY

Telefon:+39 (0)81 7515055
Fax:+39 (0)81 7515060

Webbplats:

Ägare:
Gestione Servizi Aeroporti Campani S.p.A.

 Info om platsen

Longitud:14° 17' 30'' E
Latitud:40° 53' 9'' N
IATA-kod:NAP
ICAO-kod:LIRN

 Karta

Google map

Priser som visas på den här sidan är beräknade lägsta priser. Hittade under de senaste 45 dagarna.