Karta

 Manila Ninoy Aquino Flygplats

Ska du flyga till eller från Manila Ninoy Aquino eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Manila Ninoy Aquino flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Manila Ninoy Aquino eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Manila Ninoy Aquino så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Manila Ninoy Aquino flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Manila.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Manila.

Flygplatser i närheten av Manila Ninoy Aquino:

 Vem flyger till Manila Ninoy Aquino

 Kontakinformation

Manila Ninoy Aquino Flygplats

Adress:
MIAA Administration Building,
NAIA Complex,
Pasay City,
Manila 1300,
PHILIPPINES

Telefon:632 877 1109

Webbplats:

Ägare:
Manila International Airport Authority

 Info om platsen

Longitud:121° 1' 5'' E
Latitud:14° 30' 36'' N
IATA-kod:MNL
ICAO-kod:RPLL

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.