Karta

 Mamuju Flygplats

Ska du flyga till eller från Mamuju eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Mamuju flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Mamuju eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Mamuju så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Mamuju flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Mamuju.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Mamuju.

Flygplatser i närheten av Mamuju:

 Vem flyger till Mamuju

 Kontakinformation

Mamuju Flygplats
Telefon:+62 (426) 22269
Fax:+62 (426) 22269

Ägare:
UPT Ditjen Hubud Kelas IV

 Info om platsen

Longitud:118° 53' 42'' E
Latitud:2° 40' 43'' S
IATA-kod:MJU
ICAO-kod:WAAJ

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.