Karta

 Mexico City Juarez International Flygplats

Ska du flyga till eller från Mexico City Juarez International eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Mexico City Juarez International flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Mexico City Juarez International eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Mexico City Juarez International så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Mexico City Juarez International flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Mexico City.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Mexico City.

Flygplatser i närheten av Mexico City Juarez International:

 Vem flyger till Mexico City Juarez International

 Kontakinformation

Mexico City Juarez International Flygplats

Adress:
Capitán Carlos Léon,
s/n Colonia Peñón de los Baños,
Delegacion Venustiano Carranza,
CP 15620 Mexico DF,
MEXICO

Telefon:+52 (01)55 24822400
Fax:+52 (01)55 57848802

Webbplats:

 Info om platsen

Longitud:99° 4' 22'' W
Latitud:19° 26' 7'' N
IATA-kod:MEX
ICAO-kod:MMMX

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.