Karta

 Montego Bay Flygplats

Ska du flyga till eller från Montego Bay eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Montego Bay flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Montego Bay eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Montego Bay så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Montego Bay flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Montego Bay.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Montego Bay.

Flygplatser i närheten av Montego Bay:

 Vem flyger till Montego Bay

 Kontakinformation

Montego Bay Flygplats

Adress:
MBJ Airports Ltd,
Montego Bay,
JAMAICA

Telefon:+1 (0)876 9523124
Fax:+1 (0)876 9526172

Webbplats:

 Info om platsen

Longitud:77° 54' 45'' W
Latitud:18° 30' 6'' N
IATA-kod:MBJ
ICAO-kod:MKJS

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.