Karta

 Lydd Flygplats

Ska du flyga till eller från Lydd eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Lydd flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Lydd eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Lydd så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Lydd flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Lydd.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Lydd.

Flygplatser i närheten av Lydd:

 Vem flyger till Lydd

 Kontakinformation

Lydd Flygplats

Adress:
Romney Marsh,
Ashford,
Kent,
TN29 9QL,
UNITED KINGDOM

Telefon:+44 (0)1797 322400
Fax:+44 (0)1797 322419

Webbplats:

Ägare:
London Ashofrd Airport Ltd

 Info om platsen

Longitud:0° 55' 59'' E
Latitud:50° 57' 0'' N
IATA-kod:LYX
ICAO-kod:EGMD

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.