Karta

 Kauai Island Lihue Flygplats

Ska du flyga till eller från Kauai Island Lihue eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Kauai Island Lihue flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Kauai Island Lihue eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Kauai Island Lihue så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Kauai Island Lihue flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Kauai Island.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Kauai Island.

Flygplatser i närheten av Kauai Island Lihue:

 Vem flyger till Kauai Island Lihue

 Kontakinformation

Kauai Island Lihue Flygplats

Adress:
3901 Mokulele Loop,
#6,
Lihue,
Kauai,
HI 96766,
UNITED STATES OF AMERICA

Telefon:+1 (0)808 2461400

Webbplats:

 Info om platsen

Longitud:159° 20' 44'' W
Latitud:21° 58' 45'' N
IATA-kod:LIH
ICAO-kod:PHLI

 Karta

Google map

Priser som visas på den här sidan är beräknade lägsta priser. Hittade under de senaste 45 dagarna.