Karta

 Leeds Bradford Flygplats

Ska du flyga till eller från Leeds Bradford eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Leeds Bradford flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Leeds Bradford eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Leeds Bradford så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Leeds Bradford flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Leeds.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Leeds.

Flygplatser i närheten av Leeds Bradford:

 Vem flyger till Leeds Bradford

 Kontakinformation

Leeds Bradford Flygplats

Adress:
Leeds,
LS19 7TU,
UNITED KINGDOM

Telefon:+44 (0)113 2509696
Fax:+44 (0)113 2505426

Webbplats:

Ägare:
Leeds Bradford International Airport Limited

 Info om platsen

Longitud:1° 39' 16'' W
Latitud:53° 51' 55'' N
IATA-kod:LBA
ICAO-kod:EGNM

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.