Karta

 Komsomolsk Na Amure Flygplats

Ska du flyga till eller från Komsomolsk Na Amure eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Komsomolsk Na Amure flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Komsomolsk Na Amure eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Komsomolsk Na Amure så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Komsomolsk Na Amure flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Komsomolsk Na Amure.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Komsomolsk Na Amure.

Flygplatser i närheten av Komsomolsk Na Amure:

 Kontakinformation

Komsomolsk Na Amure Flygplats

Adress:
ul.Vzletnaya 1A,
Khurba-2,
Komsomolsky region,
Khabarovskiy krai,
681062 RUSSIA

Telefon:+7 (0)421 7527855, 7568440

Ägare:
JSC Komsomolsky Airport

 Info om platsen

Longitud:136° 57' 0'' E
Latitud:50° 24' 0'' N
IATA-kod:KXK
ICAO-kod:

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.