Karta

 Košice Flygplats

Ska du flyga till eller från Košice eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Košice flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Košice eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Košice så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Košice flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Košice.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Košice.

Flygplatser i närheten av Košice:

 Vem flyger till Košice

 Kontakinformation

Košice Flygplats

Adress:
PO Box C-45,
04175 Kosice,
SLOVAK REPUBLIC

Telefon:+421 (0)55 6832100
Fax:+421 (0)55 6221093

Webbplats:

Ägare:
Letisko Košice - Airport Košice, a.s.

 Info om platsen

Longitud:21° 15' 0'' E
Latitud:48° 40' 0'' N
IATA-kod:KSC
ICAO-kod:LZKZ

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.