Karta

 Kristiansand Kjevik Flygplats

Ska du flyga till eller från Kristiansand Kjevik eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Kristiansand Kjevik flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Kristiansand Kjevik eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Kristiansand Kjevik så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Kristiansand Kjevik flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Kristiansand.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Kristiansand.

Flygplatser i närheten av Kristiansand Kjevik:

 Vem flyger till Kristiansand Kjevik

 Kontakinformation

Kristiansand Kjevik Flygplats

Adress:
Avinor,
Kristiansand Airport Kjevik,
4657 Kjevik,
NROWAY

Telefon:+47 (0)67 030400
Fax:+47 (0)38 063122

Webbplats:

Ägare:
Avinor AS

 Info om platsen

Longitud:8° 4' 44'' E
Latitud:58° 11' 58'' N
IATA-kod:KRS
ICAO-kod:ENCN

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.