Karta

 Osaka Kansai International Flygplats

Ska du flyga till eller från Osaka Kansai International eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Osaka Kansai International flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Osaka Kansai International eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Osaka Kansai International så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Osaka Kansai International flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Osaka.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Osaka.

Flygplatser i närheten av Osaka Kansai International:

 Vem flyger till Osaka Kansai International

 Kontakinformation

Osaka Kansai International Flygplats

Adress:
Building 1-banchi,
Senshu-Kuko Kita,
Izumisano-Shi,
Osaka 549-8501,
JAPAN

Telefon:+81 (0)724 552500, 2139
Fax:+81 (0)724 552045

Webbplats:

Ägare:
Kansai International Airport Co., Ltd.

 Info om platsen

Longitud:135° 14' 48'' E
Latitud:34° 25' 26'' N
IATA-kod:KIX
ICAO-kod:RJBB

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.