Karta

 Kingston Norman Manley Flygplats

Ska du flyga till eller från Kingston Norman Manley eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Kingston Norman Manley flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Kingston Norman Manley eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Kingston Norman Manley så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Kingston Norman Manley flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Kingston.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Kingston.

Flygplatser i närheten av Kingston Norman Manley:

 Vem flyger till Kingston Norman Manley

 Kontakinformation

Kingston Norman Manley Flygplats

Adress:
Po Box 567,
Kingston 5,
Palisadose,
West Indies,
JAMAICA

Telefon:+1 (0)876 9261622
Fax:+1 (0)876 9260356

Webbplats:

 Info om platsen

Longitud:76° 47' 15'' W
Latitud:17° 56' 8'' N
IATA-kod:KIN
ICAO-kod:MKJP

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.