Karta

 Kaohsiung Flygplats

Ska du flyga till eller från Kaohsiung eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Kaohsiung flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Kaohsiung eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Kaohsiung så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Kaohsiung flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Kaohsiung.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Kaohsiung.

Flygplatser i närheten av Kaohsiung:

 Vem flyger till Kaohsiung

 Kontakinformation

Kaohsiung Flygplats

Adress:
#2 Chun Shan,
4th Road,
Kaohsiung 812,
TAIWAN ROC

Telefon:+886 (0)7 8057558

 Info om platsen

Longitud:120° 20' 43'' E
Latitud:22° 34' 21'' N
IATA-kod:KHH
ICAO-kod:RCKH

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.