Karta

 Kogalym Flygplats

Ska du flyga till eller från Kogalym eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Kogalym flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Kogalym eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Kogalym så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Kogalym flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Kogalym.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Kogalym.

Flygplatser i närheten av Kogalym:

 Vem flyger till Kogalym

 Kontakinformation

Kogalym Flygplats

Adress:
Airport Kogalym,
ul.Aviatorov 19,
Kogalym,
Tyumen region.,
628486 RUSSIA

Telefon:+7 (0)346 6723101
Fax:+7 (0)346 6280067, 6729695

Webbplats:

Ägare:
International Airport Kogalym Ltd.

 Info om platsen

Longitud:74° 32' 0'' E
Latitud:62° 11' 44'' N
IATA-kod:KGP
ICAO-kod:USRK

 Karta

Google map

Priser som visas på den här sidan är beräknade lägsta priser. Hittade under de senaste 45 dagarna.