Karta

 Kemerovo Flygplats

Ska du flyga till eller från Kemerovo eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Kemerovo flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Kemerovo eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Kemerovo så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Kemerovo flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Kemerovo.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Kemerovo.

Flygplatser i närheten av Kemerovo:

 Vem flyger till Kemerovo

 Kontakinformation

Kemerovo Flygplats

Adress:
Airport Kemerovo,
Kemerovskaya oblast,
650070 RUSSIA

Telefon:(384-2) 390-090
Fax:(384-2) 390-292

Webbplats:

Ägare:
ООО «Международный Аэропорт Кемерово»

 Info om platsen

Longitud:86° 6' 25'' E
Latitud:55° 16' 12'' N
IATA-kod:KEJ
ICAO-kod:

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.