Karta

 Kendari Flygplats

Ska du flyga till eller från Kendari eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Kendari flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Kendari eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Kendari så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Kendari flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Kendari.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Kendari.

Flygplatser i närheten av Kendari:

 Vem flyger till Kendari

 Kontakinformation

Kendari Flygplats
Telefon:+62 (401) 321980
Fax:+62 (401) 321833

Ägare:
UPT Ditjen Hubud Kelas II

 Info om platsen

Longitud:122° 25' 2'' E
Latitud:4° 4' 38'' S
IATA-kod:KDI
ICAO-kod:WAWW

 Karta

Google map

Priser som visas på den här sidan är beräknade lägsta priser. Hittade under de senaste 45 dagarna.