Karta

 Kota Bharu Flygplats

Ska du flyga till eller från Kota Bharu eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Kota Bharu flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Kota Bharu eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Kota Bharu så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Kota Bharu flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Kota Bharu.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Kota Bharu.

Flygplatser i närheten av Kota Bharu:

 Vem flyger till Kota Bharu

 Kontakinformation

Kota Bharu Flygplats

Adress:
Pengurus Lapangan Terbang,
Malaysia Airport Berhad,
Lapangan Terbang Sultan Ismail Petra,
16100 Kota Bharu,
MALAYSIA

Telefon:+60 (0)9 7737400

 Info om platsen

Longitud:102° 17' 36'' E
Latitud:6° 9' 55'' N
IATA-kod:KBR
ICAO-kod:WMKC

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.