Karta

 Naxos Flygplats

Ska du flyga till eller från Naxos eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Naxos flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Naxos eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Naxos så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Naxos flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Naxos.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Naxos.

Flygplatser i närheten av Naxos:

 Vem flyger till Naxos

 Kontakinformation

Naxos Flygplats

Adress:
84300 Naxos,
GREECE

Telefon:+30 (0)22850 23969
Fax:+30 (0)22850 23969

Webbplats:

Ägare:
H.C.A.A. (Hellenic Civil Aviation Authority)

 Info om platsen

Longitud:25° 22' 59'' E
Latitud:37° 6' 0'' N
IATA-kod:JNX
ICAO-kod:KJNX

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.