Karta

 Johannesburg OR Tambo Flygplats

Ska du flyga till eller från Johannesburg OR Tambo eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Johannesburg OR Tambo flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Johannesburg OR Tambo eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Johannesburg OR Tambo så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Johannesburg OR Tambo flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Johannesburg.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Johannesburg.

Flygplatser i närheten av Johannesburg OR Tambo:

 Vem flyger till Johannesburg OR Tambo

 Kontakinformation

Johannesburg OR Tambo Flygplats

Adress:
Private Bag X1,
Johannesburg 1627,
SOUTH AFRICA

Telefon:+27 (0)11 9216911
Fax:+27 (0)11 3940806

Webbplats:

Ägare:
Airports Company South Africa

 Info om platsen

Longitud:28° 15' 0'' E
Latitud:26° 7' 59'' S
IATA-kod:JNB
ICAO-kod:FAJS

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.