Karta

 Jersey Flygplats

Ska du flyga till eller från Jersey eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Jersey flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Jersey eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Jersey så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Jersey flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Jersey.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Jersey.

Flygplatser i närheten av Jersey:

 Vem flyger till Jersey

 Kontakinformation

Jersey Flygplats

Adress:
Jersey Airport,
Jersey,
Channel Islands,
JE1 1BY,
UNITED KINGDOM

Telefon:+44 (0)1534 492000
Fax:+44 (0)1534 746831

Webbplats:

Ägare:
Jersey Airport

 Info om platsen

Longitud:2° 13' 0'' W
Latitud:49° 12' 39'' N
IATA-kod:JER
ICAO-kod:EGJJ

 Karta

Google map

Priser som visas på den här sidan är beräknade lägsta priser. Hittade under de senaste 45 dagarna.