Karta

 Ivano-Frankivsk Flygplats

Ska du flyga till eller från Ivano-Frankivsk eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Ivano-Frankivsk flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Ivano-Frankivsk eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Ivano-Frankivsk så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Ivano-Frankivsk flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Ivano-Frankivsk.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Ivano-Frankivsk.

Flygplatser i närheten av Ivano-Frankivsk:

 Vem flyger till Ivano-Frankivsk

 Kontakinformation

Ivano-Frankivsk Flygplats

Adress:
st. Konovaltsya 264A,
Ivano-Frankivsk 11 ,
76011 UKRAINE

Telefon:+380 (0)342 598037
Fax:+380 (0)342 598046

Webbplats:

Ägare:
JSC Naftokhimik Prykarpattya

 Info om platsen

Longitud:24° 40' 59'' E
Latitud:48° 52' 59'' N
IATA-kod:IFO
ICAO-kod:UKLI

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.