Karta

 Kiev Zjuljany Flygplats

Ska du flyga till eller från Kiev Zjuljany eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Kiev Zjuljany flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Kiev Zjuljany eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Kiev Zjuljany så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Kiev Zjuljany flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Kiev.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Kiev.

Flygplatser i närheten av Kiev Zjuljany:

 Vem flyger till Kiev Zjuljany

 Kontakinformation

Kiev Zjuljany Flygplats

Adress:
Airport,
Kiev,
03036 UKRAINE

Telefon:+38 (0)44 2412001, 2768138
Fax:+38 (0)44 2433565

Webbplats:

Ägare:
Municipal Enterprise International Airport Kyiv (Zhulyany)

 Info om platsen

Longitud:30° 27' 2'' E
Latitud:50° 24' 6'' N
IATA-kod:IEV
ICAO-kod:UKKK

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.