Karta

 Honningsvag Valan Flygplats

Ska du flyga till eller från Honningsvag Valan eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Honningsvag Valan flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Honningsvag Valan eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Honningsvag Valan så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Honningsvag Valan flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Honningsvag Valan.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Honningsvag Valan.

Flygplatser i närheten av Honningsvag Valan:

 Vem flyger till Honningsvag Valan

 Kontakinformation

Honningsvag Valan Flygplats

Adress:
Avinor,
Honningsvåg lufthavn,
9751 Honningsvåg,
NORWAY

Telefon:+47 (0)67 035119
Fax:+47 (0)67 035111

Webbplats:

Ägare:
Avinor AS

 Info om platsen

Longitud:25° 59' 0'' E
Latitud:71° 0' 34'' N
IATA-kod:HVG
ICAO-kod:ENHV

 Karta

Google map

Priser som visas på den här sidan är beräknade lägsta priser. Hittade under de senaste 45 dagarna.