Karta

 Orsta/Volda Hovden Flygplats

Ska du flyga till eller från Orsta/Volda Hovden eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Orsta/Volda Hovden flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Orsta/Volda Hovden eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Orsta/Volda Hovden så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Orsta/Volda Hovden flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Orsta/Volda Hovden.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Orsta/Volda Hovden.

Flygplatser i närheten av Orsta/Volda Hovden:

 Vem flyger till Orsta/Volda Hovden

 Kontakinformation

Orsta/Volda Hovden Flygplats

Adress:
Avinor,
Ørsta/Volda Airport,
6150 Ørsta,
NORWAY

Telefon:+47 (0)67 032100
Fax:+47 (0)67 032101

Webbplats:

Ägare:
Avinor AS

 Info om platsen

Longitud:6° 9' 0'' E
Latitud:62° 10' 59'' N
IATA-kod:HOV
ICAO-kod:ENOV

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.