Karta

 Jakarta Halim Perdana Kusuma Flygplats

Ska du flyga till eller från Jakarta Halim Perdana Kusuma eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Jakarta Halim Perdana Kusuma flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Jakarta Halim Perdana Kusuma eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Jakarta Halim Perdana Kusuma så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Jakarta Halim Perdana Kusuma flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Jakarta.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Jakarta.

Flygplatser i närheten av Jakarta Halim Perdana Kusuma:

 Vem flyger till Jakarta Halim Perdana Kusuma

 Kontakinformation

Jakarta Halim Perdana Kusuma Flygplats

Adress:
Room 244,
2nd Floor,
Terminal Building,
Bandara Halim Perdanakusuma,
Jakarta Timur 13610,
INDONESIA

Telefon:+62 (21) 80999200
Fax:+62 (21) 8093351

Webbplats:

Ägare:
Angkasa Pura II

 Info om platsen

Longitud:106° 53' 25'' E
Latitud:6° 16' 5'' S
IATA-kod:HLP
ICAO-kod:WIIH

 Karta

Google map

Priser som visas på den här sidan är beräknade lägsta priser. Hittade under de senaste 45 dagarna.