Karta

 Genève Flygplats

Ska du flyga till eller från Genève eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Genève flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Genève eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Genève så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Genève flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Genève.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Genève.

Flygplatser i närheten av Genève:

 Vem flyger till Genève

 Kontakinformation

Genève Flygplats

Adress:
PO Box 100,
Route de l'Aeroport 21,
CH-1215 Geneva 15,
SWITZERLAND

Telefon:+41 (0)22 7177111
Fax:+41 (0)22 7984377

Webbplats:

Ägare:
Geneva International Airport

 Info om platsen

Longitud:6° 6' 37'' E
Latitud:46° 14' 21'' N
IATA-kod:GVA
ICAO-kod:LSGG

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.