Karta

 Araxos Patrai Flygplats

Ska du flyga till eller från Araxos Patrai eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Araxos Patrai flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Araxos Patrai eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Araxos Patrai så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Araxos Patrai flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Araxos.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Araxos.

Flygplatser i närheten av Araxos Patrai:

 Vem flyger till Araxos Patrai

 Kontakinformation

Araxos Patrai Flygplats

Adress:
GR-252 00 Kato Ahaia,
GREECE

Telefon:+30 26930 54000
Fax:+30 26930 51524

Webbplats:

Ägare:
H.C.A.A. (Hellenic Civil Aviation Authority)

 Info om platsen

Longitud:21° 25' 32'' E
Latitud:38° 9' 3'' N
IATA-kod:GPA
ICAO-kod:LGRX

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.