Karta

 Göteborg Landvetter Flygplats

Göteborg Landvetter flygplats är en av landets viktigaste internationella flygplatser och ligger nära motorvägen så det är enkelt att ta sig dit med bil. Flyg- och lokalbuss tar cirka 20 minuter.

Giftaslystna par kan boka ett av flygplatsens vigselpaket och sedan ge sig av på bröllopsresa. Eller övernatta på Landvetter Airport Hotel som ligger 200 meter från terminalen. Vill du surfa i väntan på avgång, kan du göra det vid en av internetstationerna eller via Wi-Fi. Landvetter har också en konferensavdelning med rum för affärsmöten.

På Andersson Food & Akvavit bar kan utrikesresenärer njuta av Leif Mannerströms meny och i inrikeshallen serveras sushi på Sushi Lounge. Eller njut av en räksmörgås i A-Baren i utrikes avgångshall; utsikten över start- och landningsbanorna får du gratis!

Landvetter har flera butiker för den som är shoppingsugen. Chocolate säljer lyxiga delikatesser, Fabline har vackert mode och i Episod Gift Shop kan du köpa handblåst glas.

För att boka flyg från Göteborg Landvetter kan du använda Skyscanners sökmotor och enkelt hitta de billigaste flygbiljetterna. Du kan söka utefter dag, månad eller år för att finna den mest prisvärda perioden att resa på. Men Skyscanner jämför inte bara flygpriser, du kan även boka hotell i Göteborg och vare sig du söker ett rum vid flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste hotellpriserna. Om du behöver resa runt i området, kan du använda Skyscanners sökmotor för att hyra bil i Göteborg

Har du redan bokat flyg till Landvetter eller planerar du att hämta upp någon på flygplatsen? Vänligen kontrollera aktuell flyginformation för Göteborg Landvetter Ankomster & Avgångar.

Flygplatser i närheten av Göteborg Landvetter:

 Åka till och från flygplatsen

Köra dölj 

Landvetter ligger vid riksväg 40 i Härryda, ca 25 km utanför Göteborg. Det är enkelt att ta sig hit med bil. Ta av från motorvägen vid Flygplatsmotet.

Bussar dölj 

Flygbuss avgår från Nils Ericsonterminalen vid Göteborg Centralstation och tar ca 20 minuter. Du kan även ta dig hit med Swebus Express busslinje 830 eller lokalbussarna 511 och 616.

Taxi dölj 

Taxi mellan Göteborg och Landvetter kostar ca 260-370 kronor, beroende på när du åker och vilket bolag du väljer.

 Vem flyger till Göteborg Landvetter

 Kontakinformation

Göteborg Landvetter Flygplats

Adress:
S-438 80 Landvetter,
SWEDEN

Telefon:031-94 10 00

Webbplats:

 Info om platsen

Longitud:12° 16' 59'' E
Latitud:57° 40' 0'' N
IATA-kod:GOT
ICAO-kod:

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.