Karta

 Nizjnij Novgorod Flygplats

Ska du flyga till eller från Nizjnij Novgorod eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Nizjnij Novgorod flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Nizjnij Novgorod eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Nizjnij Novgorod så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Nizjnij Novgorod flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Nizjnij Novgorod.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Nizjnij Novgorod.

Flygplatser i närheten av Nizjnij Novgorod:

 Vem flyger till Nizjnij Novgorod

 Kontakinformation

Nizjnij Novgorod Flygplats

Adress:
Aeroport Nizhny Novgorod,
603056 RUSSIA

Telefon:+7 (0)831 2567436, 2547436
Fax:+7 (0)831 2759424

Webbplats:

Ägare:
JSC "Nizhny Novgorod International Airport"

 Info om platsen

Longitud:43° 47' 2'' E
Latitud:56° 13' 48'' N
IATA-kod:GOJ
ICAO-kod:UWGG

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.