Karta

 Foggia Gino Lisa Flygplats

Ska du flyga till eller från Foggia Gino Lisa eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Foggia Gino Lisa flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Foggia Gino Lisa eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Foggia Gino Lisa så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Foggia Gino Lisa flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Foggia Gino Lisa.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Foggia Gino Lisa.

Flygplatser i närheten av Foggia Gino Lisa:

 Vem flyger till Foggia Gino Lisa

 Kontakinformation

Foggia Gino Lisa Flygplats

Adress:
VL. AVIATORI AEROPORTO GINO LISA 1,
CAP 71100 FOGGIA FG,
ITALY

Telefon:+39 (0)881 617982
Fax:+39 (0)881 650522

Webbplats:

Ägare:
S.E.A.P. - Società Esercizio Aeroporti Puglia - S.p.A.

 Info om platsen

Longitud:15° 32' 21'' E
Latitud:41° 25' 36'' N
IATA-kod:FOG
ICAO-kod:LIBF

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.