Karta

 Faro Flygplats

Ska du flyga till eller från Faro eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Faro flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Faro eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Faro så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Faro flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Faro.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Faro.

Flygplatser i närheten av Faro:

 Vem flyger till Faro

 Kontakinformation

Faro Flygplats

Adress:
Aeroporto de Faro,
P-8700-997 Faro,
PORTUGAL

Telefon:+351 (0)289 800800
Fax:+351 (0)289 818802

Webbplats:

Ägare:
ANA - Empresa Pública de Aeroportos e Navegação Aérea

 Info om platsen

Longitud:7° 58' 14'' W
Latitud:37° 0' 51'' N
IATA-kod:FAO
ICAO-kod:LPFR

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.