Karta

 New York Newark Flygplats

Ska du flyga till eller från New York Newark eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för New York Newark flygplats och information om flygbolag som flyger till och från New York Newark eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från New York Newark så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på New York Newark flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i New York.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till New York.

Flygplatser i närheten av New York Newark:

 Vem flyger till New York Newark

 Kontakinformation

New York Newark Flygplats

Adress:
233 Park Avenue South,
9th Floor,
New York,
NY 10003,
UNITED STATES OF AMERICA

Telefon:+1 (1)212 4353772
Fax:+1 (1)212 4353825

Webbplats:

Ägare:
The Port Authority of NY & NJ

 Info om platsen

Longitud:74° 10' 18'' W
Latitud:40° 41' 44'' N
IATA-kod:EWR
ICAO-kod:KEWR

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.