Karta

 Jerevan Flygplats

Ska du flyga till eller från Jerevan eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Jerevan flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Jerevan eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Jerevan så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Jerevan flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Jerevan.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Jerevan.

Flygplatser i närheten av Jerevan:

 Vem flyger till Jerevan

 Kontakinformation

Jerevan Flygplats

Adress:
Armenia International Airports CJSC,
Yerevan,
ARMENIA

Telefon:+374 (0)10 493000
Fax:+374 (0)2 283643

Webbplats:

 Info om platsen

Longitud:44° 24' 0'' E
Latitud:40° 9' 0'' N
IATA-kod:EVN
ICAO-kod:UGEE

 Karta

Google map

Priser som visas på den här sidan är beräknade lägsta priser. Hittade under de senaste 45 dagarna.