Karta

 East Midlands Flygplats

Ska du flyga till eller från East Midlands eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för East Midlands flygplats och information om flygbolag som flyger till och från East Midlands eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från East Midlands så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på East Midlands flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Nottingham.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Nottingham.

Flygplatser i närheten av East Midlands:

 Vem flyger till East Midlands

 Kontakinformation

East Midlands Flygplats

Adress:
EMA HQ,
c/o Building 34,
Ambassador Road,
Castle Donington,
Derby DE74 2SA,
UNITED KINGDOM

Telefon:+44 (0)871 9199000
Fax:+44 (0)1332 853202

Webbplats:

Ägare:
Manchester Airports Group

 Info om platsen

Longitud:1° 19' 45'' W
Latitud:52° 49' 48'' N
IATA-kod:EMA
ICAO-kod:EGNX

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.