Karta

 Datong Flygplats

Ska du flyga till eller från Datong eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Datong flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Datong eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Datong så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Datong flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Datong.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Datong.

Flygplatser i närheten av Datong:

 Vem flyger till Datong

 Kontakinformation

Datong Flygplats

Adress:
No 14 Yingbin Donglu,
Jiazao Town,
Datong,
Shanxi,
PEOPLE´S REPUBLIC OF CHINA

Telefon:+86 (0)352 2043388

 Info om platsen

Longitud:113° 28' 55'' E
Latitud:40° 3' 37'' N
IATA-kod:DAT
ICAO-kod:

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.