Karta

 Cardiff Flygplats

Ska du flyga till eller från Cardiff eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Cardiff flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Cardiff eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Cardiff så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Cardiff flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Cardiff.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Cardiff.

Flygplatser i närheten av Cardiff:

 Vem flyger till Cardiff

 Kontakinformation

Cardiff Flygplats

Adress:
Cardiff International Airport,
Cardiff,
Vale of Glamorgan CF62 3BD,
UNITED KINGDOM

Telefon:+44 (0)1446 711111
Fax:+44 (0)1446 711675

Webbplats:

Ägare:
Cardiff International Airport Ltd.

 Info om platsen

Longitud:3° 20' 48'' W
Latitud:51° 23' 51'' N
IATA-kod:CWL
ICAO-kod:EGFF

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.