Karta

 Ciudad Victoria Flygplats

Ska du flyga till eller från Ciudad Victoria eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Ciudad Victoria flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Ciudad Victoria eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Ciudad Victoria så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Ciudad Victoria flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Ciudad Victoria.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Ciudad Victoria.

Flygplatser i närheten av Ciudad Victoria:

 Vem flyger till Ciudad Victoria

 Kontakinformation

Ciudad Victoria Flygplats

Adress:
KM 18.5 Carr Soto la Marina,
Municipio de Guemes,
CP 87230 Ciudad Victoria,
Tamaulipas,
MEXICO

Telefon:+52 (01)131 64588
Fax:+52 (01)131 67616

 Info om platsen

Longitud:98° 57' 55'' W
Latitud:23° 42' 50'' N
IATA-kod:CVM
ICAO-kod:MMCV

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.