Karta

 Bryssel S. Charleroi Flygplats

Ska du flyga till eller från Bryssel S. Charleroi eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Bryssel S. Charleroi flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Bryssel S. Charleroi eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Bryssel S. Charleroi så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Bryssel S. Charleroi flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Bryssel.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Bryssel.

Flygplatser i närheten av Bryssel S. Charleroi:

 Vem flyger till Bryssel S. Charleroi

 Kontakinformation

Bryssel S. Charleroi Flygplats

Adress:
Building S11B/S7,
B-6041 Charleroi,
BELGIUM

Telefon:+32 (0)71 251211
Fax:+32 (0)71 251202

Webbplats:

Ägare:
SOWAER (Société Wallonne des Aéroports)

 Info om platsen

Longitud:4° 27' 13'' E
Latitud:50° 27' 33'' N
IATA-kod:CRL
ICAO-kod:EBCI

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.