Karta

 Constanta Kogalnice Flygplats

Ska du flyga till eller från Constanta Kogalnice eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Constanta Kogalnice flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Constanta Kogalnice eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Constanta Kogalnice så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Constanta Kogalnice flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Constanta Kogalnice.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Constanta Kogalnice.

Flygplatser i närheten av Constanta Kogalnice:

 Vem flyger till Constanta Kogalnice

 Kontakinformation

Constanta Kogalnice Flygplats

Adress:
4 Tudor Vadimerescu Street,
Mihail Kogalniceanu 907195 ,
Constanta,
ROMANIA

Telefon:+40 (0)241 255100
Fax:+40 (0)241 508022

Webbplats:

Ägare:
S. N. Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta S.A.

 Info om platsen

Longitud:28° 28' 59'' E
Latitud:44° 21' 0'' N
IATA-kod:CND
ICAO-kod:LRCK

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.