Karta

 Colima Flygplats

Ska du flyga till eller från Colima eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Colima flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Colima eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Colima så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Colima flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Colima.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Colima.

Flygplatser i närheten av Colima:

 Vem flyger till Colima

 Kontakinformation

Colima Flygplats

Adress:
Dom Conoc Buenavista Municipio de,
Cuauhtemoc,
CP 28590 Colima,
MEXICO

Telefon:+52 (01)331 44157
Fax:+52 (01)331 42190

 Info om platsen

Longitud:103° 34' 39'' W
Latitud:19° 16' 36'' N
IATA-kod:CLQ
ICAO-kod:MMIA

 Karta

Google map

Priser som visas på den här sidan är beräknade lägsta priser. Hittade under de senaste 45 dagarna.