Karta

 Rom Ciampino Flygplats

Ska du flyga till eller från Rom Ciampino eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Rom Ciampino flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Rom Ciampino eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Rom Ciampino så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Rom Ciampino flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Rom.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Rom.

Flygplatser i närheten av Rom Ciampino:

 Vem flyger till Rom Ciampino

 Kontakinformation

Rom Ciampino Flygplats

Adress:
G B Pastine,
Via Appia Nuova 1651,
I-00040 Rome Ciampino,
ITALY

Telefon:+39 (0)6 79348521
Fax:+39 (0)6 79494400

Webbplats:

Ägare:
Aeroporti di Roma S.p.A.

 Info om platsen

Longitud:12° 35' 35'' E
Latitud:41° 47' 57'' N
IATA-kod:CIA
ICAO-kod:LIRA

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.